De Coachtrajecten


Individuele coachtrajecten

Ik bied twee soorten individuele trajecten aan:

1. Het talenttraject

2 tot 3 sessies van 2 uur.  2 uur lijkt misschien lang maar die tijd vliegt voorbij. Dit traject is gericht op je talenten.

2. Het loopbaantraject

Meestal 3, maximaal 4 sessies. Dit traject is gericht op een loopbaanvraag.

Het aantal trajecten is  natuurlijk afhankelijk van wat iemand nodig heeft.

 

Inhoud sessies

  • In de eerste sessie bespreken we je vijf dominante talenten zodat je er een beter beeld bij hebt hoe ze tot uiting komen. De bedoeling is dat je je talenten steeds beter herkent en weet wanneer je ze aan het inzetten bent.
  • In de tweede sessie onderzoeken we hoe jouw talenten zich in verschillende succesvolle situaties met elkaar verhouden en hoe ze elkaar versterken. Ook zullen we een paar lastige situaties analyseren.
  • In de derde sessie vervolmaken we je profileringstekst (om bijvoorbeeld op LinkedIn te zetten), bespreken we in welke functies/rollen jij het beste tot je recht komt en bij wat voor organisatie(cultuur) je past. Ook kunnen we oefenen met een sollicitatiegesprek.
  • Een vierde sessie bestaat bijvoorbeeld uit extra hulp bij het maken van een sollicitatiebrief of het oefenen met sollicitatiegesprekken. 

De inhoud van alle sessies kan worden gecombineerd afhankelijk van wat je nodig hebt.

 

Huiswerk

Na ieder gesprek krijg je huiswerk. Onderdeel van het huiswerk is het maken van een reflectieverslag dat je bij voorkeur maakt korte tijd na een gesprek en naar mij mailt een paar dagen voor het volgende gesprek. Je maakt een reflectieverslag, zodat je wat we besproken hebben tijdens het gesprek nog beter vasthoudt en je je alvast voorbereidt op het volgende gesprek. Het is ook bedoeld om jouw ontwikkeling vast te leggen, zodat je aan het einde van het traject kunt zien welke ontwikkeling je hebt doorgemaakt.

Het is mijn doel (en mijn passie) om je in zo min mogelijk sessies zoveel mogelijk inzicht te laten krijgen in waar jij van bent, zodat je je zowel op je werk als privé blij en energiek voelt.

 

Kosten

1 gesprek 1 uur: €125,- excl. BTW, inclusief voorbereiding

1 gesprek 2 uur: €225,- excl. BTW, inclusief voorbereiding 

Een traject is altijd maatwerk. Als jij liever 5 sessies hebt van 1,5 uur of 4 van 1,5 of 2 van 2 uur en 3 van 1 uur vind ik dat ook prima. Ook kun je altijd tussentijds zeggen dat het voldoende is voor jou.

 

Ik hoor graag van je of je een gratis kennismakingsgesprek in wil plannen om elkaar een beetje te leren kennen en om jouw leervraag te bepalen. Naar aanleiding van dat gesprek zal ik je - indien gewenst - een offerte toesturen.