Coaching vanuit jouw talenten, op locatie of online


Individuele coachtrajecten (ook online mogelijk!)

Ik bied twee soorten individuele trajecten aan, zie hieronder. Mocht je geen behoefte hebben aan een coachtraject dan is één verdiepend gesprek van 2 uur over je 5 dominante talenten ook mogelijk.

1. Het talenttraject

2 tot 3 sessies van 2 of 1,5 uur.  2 uur lijkt misschien lang maar die tijd vliegt voorbij. Dit traject is gericht op je talenten.

2. Het loopbaantraject

Meestal 3, maximaal 4 sessies. Dit traject is gericht op een loopbaanvraag.

Het aantal sessies is altijd maatwerk en afhankelijk van wat jij nodig hebt.

 

Inhoud sessies

Ook de inhoud van de sessies is afhankelijk van wat jij nodig hebt en van jouw coachvraag.

Om een beeld te geven van een loopbaantraject:

  • In de eerste sessie bespreken we je vijf dominante talenten zodat je er een beter beeld bij hebt hoe ze tot uiting komen. De bedoeling is dat je je talenten steeds beter herkent en weet wanneer je ze aan het inzetten bent.
  • In de tweede sessie onderzoeken we hoe jouw talenten zich in verschillende succesvolle situaties met elkaar verhouden en hoe ze elkaar versterken. Ook zullen we een paar lastige situaties analyseren.
  • In de derde sessie stellen we - mits nodig - jouw profileringstekst op (om bijvoorbeeld op LinkedIn te zetten), bespreken we in welke functies/rollen jij het beste tot je recht komt en bij wat voor organisatie(cultuur) je past. Ook kunnen we oefenen met een sollicitatiegesprek.
  • Een vierde sessie bestaat bijvoorbeeld uit extra hulp bij het maken van een sollicitatiebrief of het oefenen met sollicitatiegesprekken.

 

Huiswerk

Na ieder gesprek krijg je "huiswerk". Onderdeel van het huiswerk is het maken van een reflectieverslag dat je bij voorkeur maakt korte tijd na een gesprek en naar mij mailt een paar dagen voor het volgende gesprek. Je maakt een reflectieverslag, zodat je wat we besproken hebben tijdens het gesprek nog beter vasthoudt en je je alvast voorbereidt op het volgende gesprek. Het is ook bedoeld om jouw ontwikkeling vast te leggen, zodat je aan het einde van het traject kunt zien welke ontwikkeling je hebt doorgemaakt.

Het is mijn doel (en mijn passie) om je in zo min mogelijk sessies zoveel mogelijk inzicht te laten krijgen in waar jij van bent, zodat je je zowel op je werk als privé blij en energiek voelt.

 

Gratis kennismakingsgesprek

Ik hoor graag van je of je een gratis kennismakingsgesprek in wil plannen om elkaar een beetje te leren kennen en om jouw leervraag te bepalen. Naar aanleiding van dat gesprek zal ik je - indien gewenst - een offerte toesturen. 

 

Kosten

Gesprek 1,5 uur: €175,- (inclusief voorbereiding)

Gesprek 2 uur: €225,- (inclusief voorbereiding)

Een traject is altijd maatwerk. Als jij liever 5 sessies hebt van 1,5 uur of 4 van 2 uur is dat prima. Wel ga ik altijd uit van een minimale gespreksduur van 1,5 uur. Tot slot, je kunt altijd tussentijds aangeven dat het voldoende is voor jou.

 

Op locatie of online

De gesprekken vinden plaats in mijn coachruimte in ‘s-Hertogenbosch of op verzoek op een andere locatie. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren vanwege de coronaperiode veel ervaring opgedaan met het voeren van online coachgesprekken dus ook dat is mogelijk. Mijn ervaring is dat onlinegesprekken heel goed werken als je thuis een rustige ruimte (met een goede internetverbinding) tot je beschikking hebt waarin je ongestoord kunt praten.