Coaching vanuit jouw talenten, op locatie of online

Talentworkshop “In je Talent”

Naast individuele trajecten begeleid ik partners, familieleden, collega’s bij een moeizame samenwerking en verzorg ik talentworkshops voor teams.

Alle sessies zijn gericht op verbetering van de samenwerking door elkaar beter te leren kennen. Als voorbereiding op de workshop heb ik met alle deelnemers een individueel talentgesprek van1,5 uur. 

Door meer inzicht te krijgen in de talenten van jezelf en de ander ga je elkaar beter begrijpen en wordt duidelijk waar bijvoorbeeld de irritatie zit. Ook krijg je inzicht in welke rol of welke situatie jij maar ook de ander het beste tot zijn/haar recht komt. Door elkaar beter te benutten en (meer) waardering te krijgen voor elkaars kwaliteiten krijg je een betere relatie en een effectievere samenwerking. 


Maatwerk

Deze sessies zijn altijd maatwerk, afgestemd op wat jullie nodig hebben. Grotere groepen begeleid ik samen met een collega.

 
Voor meer informatie lees het artikel via de link https://www.aenowaterschappen.nl/praktijk/medewerkers-aa-en-maas-ontdekken-talenten en/of neem contact met mij op via het onderstaande telefoonnummer of mailadres.